dit is enkel een klein overzicht van wat wij zoal geregeld verhuren, de kans is groot dat wat u zoekt er niet tussen staat... geen nood wij hebben heus wat u zoekt!

In ons aanbod zitten onder andere een Pioneer 2000 Nexus set alsook budgetvriendelijke alles-in-een dj sets met USB ingangen, CD spelers en eenvoudige aansluitingen voor je laptop, zodat je heel eenvoudig zelf DJ kan zijn.

voor totaal oplossingen geld steeds een pakket-korting! én dit inclusief  technische bediening door ons.

Alle prijzen zijn exclusief (extra) verbruiksmiddelen zoals rookvloeistof, transport en opbouw kosten!

tablletops

Pioneer CDJ2000 nexus - 50 euro/per dag/per stuk

De Pioneer CDJ-2000 NEXUS is de vernieuwde en oerdegelijke variant van de CDJ-2000, Een dergelijke DJ set in gelijke stijl staat perfect in élke DJ booth.

 

Levering in flightcase inclusief voedingskabel, link kabel, digital kabel en RCA kabel.

 

2x + Djm 900 nsx set: 145euro/dag/set

mixers 

Pioneer DJM-900 nexus - 45 euro/dag/per stuk

Voor de DJM-900nexus is de industriestandaardindeling van 's werelds populairste DJM-800 overgenomen. De ultieme computerverbinding, verbluffende effecten, krachtige functies en uitstekende geluidskwaliteit kenmerken de DJM-900nexus. De 4-kanaals 96 kHz/24-bit geluidskaart verzendt alle audiosignalen zonder kwaliteitsverlies, en de tractorcertificatie van de DJM-900nexus maakt een bijzonder handige en eenvoudige DVS-besturing mogelijk. DJ's hebben slechts één USB-kabel nodig om de Traktor rechtstreeks op de mixer te bedienen met Time Code CD en/of vinyl.

Sets

Pioneer 2000 Nexus 2 set - 200 euro/dag/per set

 

Pioneer CDJ-2000 NEXUS set!

2 x Pioneer CDJ-2000 nexus
1 x Pioneer DJM-900 nexus
1 x flightcase

+ benodigde kabels en utp-switch.

Movingheads

Explio 2 van HQ Power - 25 euro/dag/stuk

Deze LED wash van Hq power heeft voor zijn compacte formaat een hele grote lichtopbrengst. Perfect om de sfeer in te zetten.

(Korting vanaf 6 stuks)

Studiobeam 150 van HQ POWER - 20 euro/dag/stuk

Kwalitatieve movinghead met 150w HTI lamp die daardoor goede kleuren en gobo's levert!. 

 

 

Showtec Kanjo Spot 60 LED moving head - 20 euro/dag/stuk

 

De Kanjo Spot 60 van Showtec is een zeer compacte, indrukwekkende moving head. Hij is voorzien van een 60 Watt LED met een kleuren-gobowiel. Deze Kanjo biedt u scherpe gobo's en levendige kleuren voor een vriendelijke prijs. Het is de ideale oplossing voor kleinere clubs en mobiele DJ's. Met 16400 Lux bij 1 meter en een straalhoek van 18 graden, heeft u met deze spot volop licht. Hij weegt slechts 3 kilo, dus vervoeren is geen probleem. Op zoek naar een felle, doch mobiele spot? De Kanjo Spot 60 van Showtec is uw zonnestraal!

truss en lichtbrug

Truss carré - 150 euro/dag

Truss carré 5x5m en 3m hoog.

(andere afmetingen op vraag beschikbaar)

prijs word bij huur afgesproken met korting indien samen gehuurd met licht materiaal.

 

Excl op en afbouwkosten!

Trussdeel 2m los (vierkant zwart) - 8 euro/dag/stuk

 

Los Trussdeel dat kan gebruikt worden voor uitbreiding van eigen Truss, als totem of andere doeleinden.

 

Lichtbrug 2m - 15 euro/dag

Lichtbrug van 2m lang incl 2 wind-up statieven.

(kan verlengd worden + 5eur/2m)

flame machines

 Flame machines - 45 euro/dag/stuk

Onze Flame machines maken uw evenement hellemaal geslaagd!

 

Door een Flame machine te huren creëer je het ultieme podium effect!. Geen enkel special effect is namelijk zo imposant als een opstoot van vuur. Naast het visuele karakter van deze podium vlammenwerpers ervaar je ook de hitte van de vuurbal.

 

Deze vuurmachines worden ook wel stage flames genoemd. De Flame machines uit onze verhuur produceren vlammen tot wel 3 meter hoog en worden gevoed met aerosol vullingen.

 

Bovendien zijn deze vuureffecten te verkrijgen in verschillende kleuren. Je kan deze Flame machines inzetten bij concerten, podium acts, live shows en product voorstellingen.

Een Flame machine zorgt voor het ultieme WOW-effect op ieder event dat een spetterende apotheose vereist!

 

de huurprijs is enkel voor het toestel, de busjes vloeistof voor erin kosten 15 euro per stuk en kunnen ook in kleur (gekleurde vlammen) geleverd worden, met 1 busje kunnen een 80tal shots worden afgevuurd (afhankelijk van hoelang de shots zijn).

 

 

Naast een evenementen-vergunning dien je geen andere vergunningen aan te vragen! Onze Flame machine systemen bevatten geen waakvlam en vallen hierdoor niet onder de categorie “open vuur”. Ga altijd voorzichtig om met de flame jets en volg onze richtlijnen zeer strikt. Want met vuur speel je niet! Er zijn wel degelijk gevaren verbonden aan het gebruik van stage flames.

Zorg dus zeker voor een stabiele opstelling en voldoende tussenruimte tegen het plafond!

Better safe than sorry!

Sturingen

ChamSys MagicQ PC Wing - 80 euro/dag/stuk

De ChamSys MagicQ PC Wing   kan via USB aan een PC of Mac met MagicQ PC-software aangesloten worden om shows met licht, video en LED's aan te sturen! Compatibel met Windows, Linux, en OSX.  De PC Wing is voorzien van 2 ingebouwde DMX512 outputs en kan tot 64 universes via Ethernet uitsturen zonder extra licenties of dongles!

Andere sturingen op aanvraag!

effecten

FX Shot confettishooter - 10 euro/dag/stuk

FX Shot is een geavanceerde confettishooter, die op basis van losse confettibuizen werkt. Plaats eenvoudig een confettibuis in de daarvoor bestemde basis, draai de buis goed vast met de schroefknop, kies de gewenste projectierichting, draai de beugel vast, steek de connector in het aansluitpaneel. U bent dan nog precies 230V verwijderd van een verbazingwekkende confetti-regen die met flinke kracht wordt afgevuurd! De FX Shot heeft alleen een 230V spanning nodig, die vervolgens wordt getransformeerd in laagspanning.

Confetti-techniek

De confetti-buizen die geschikt zijn voor de FX Shot, werken op basis van een stikstof-vulling. Door middel van een kleine spanning die door de FX Shot wordt gegenereerd, komt deze stikstoflading vrij. De confetti in de buis wordt met flinke kracht afgevuurd, waardoor streamers in de praktijk tot wel 20 meter ver komen en confetti vaak tot een meter of 12. Hiermee is de FX Shot een welkome gast bij evenementen, openingen, voetbalwedstrijden, noem het maar op!

Safety first

Een goede bevestiging en een stabiele opstelling voorkomt problemen. Daarom heeft de FX Shot aan de onderzijde gaten zitten om eenvoudig halfcouplers te monteren. Zorg er daarnaast voor dat u een goede 230V sturing gebruikt waarbij de kans op falen onmogelijk gemaakt wordt. Aangezien confetti met een flinke kracht vrijkomt, is het noodzaak om veiligheid hoog in het vaandel te houden. Richt de shooters nooit op publiek!

 Uv LED bar - 10 euro/dag/stuk

De UV Led  bar creëert indrukwekkende UV-effecten maar verbruikt slechts 30 W aan stroom. Ideaal voor  podia, entertainers en feesten.

ADJ LED UV FLOOD – Blacklight - 18 euro/dag/stuk

De ADJ UV Flood is een compacte LED Blacklight voor permanente of draagbare toepassingen. Met een brede dekking, DMX-connectiviteit , creëert de UV Flood 36 ultraviolette stralen van pure verlichtingsopwinding.

HQ POWER UV400 - 20 euro/dag/stuk

Zeer krachtig 400W blacklight kanon met ontladingslamp.

Geni fl-1800D 1500W - 15 euro/dag/stuk

 

Krachtige stroboscoop met een vermogen van 1500 Watt per flash.  Perfect voor locaties waar een opzwepend lichteffect nodig is. Deze FL-1800 produceert enorm felle witte flitsen, die een speciale sfeer geeft aan elke fuif/event

Led par 56 short zwart  - 15 euro/dag/stuk

Een krachtige led par met felle kleuren.

(Bij 4 stuks eventueel op een gratis T-statief).

Dynamo 250 scanner - 15 euro/dag/stuk

 

De Dynamo 250 is een krachtige scanner met een heldere lamp van 250Wat.  Hij werkt zowel standalone als in master/slave modus of dmx gestuurd en heeft 10 kleurrijke gobo's. Dit opvallende lichteffect is de ideale scanner voor clubs en mobiele djs.

De stevige 250 Watt lamp zorgt in combinatie met een goede optiek voor een nette lichtopbrengst die menig zaaltje de afgelopen jaren al heeft voorzien van voldoende licht. 

Led color tube  - 5 euro/dag/stuk

De LED color tube maakt ieder feest een onvergetelijke ervaring. De LED color tube  is een extreem felle, krachtige LED buis, welke van kleur kan transformeren. 

  Xs-1RGBW  mini beam - 10 euro/dag/stuk

Door zijn ontzettend smalle lichtstraal die de XS-1RGBW produceert, met een afstralingshoek van slechts 3 graden, is hij  één van de zwaargewichten qua lichtopbrengst. Als u daar in mee rekent dat het hele armatuur maar twee kilo weegt en daarbij wel alle mogelijke functies aan boord heeft. Dan zult u snappen dat de mogelijkheden zover gaan als uw eigen fantasie. U heeft hierbij de functionaliteit van een grote movinghead maar dan in een kleiner formaat.

Laser

Laserworld CS-1000RGB MkII - 50 euro/dag/stuk (incl sturing) 

 

Een kleurenlaser zoals deze CS-1000RGB van Laserworld vinden we op diverse plaatsen terug. Zowel bij mobiele toepassingen en als in vaste installaties in clubs zullen we hem herkennen tussen de overige lichtarmaturen. 

 

deze laser word steeds gehuurd inclusief bediening  door ons! (uurtarief)

Briteq BT-LASER2000 RGB laser - 75 euro/dag/stuk

Meerkleurige laser met hoog vermogen, perfect voor professionele toepassingen in clubs, discotheken, concerten, mode en voor showverhuur. 2000 m W Klasse IV RGB-kleurenlaser, uitgerust met 3 krachtige temperatuurgecontroleerde bronnen: 500 m W (638 nm) rode laser, 500 m W (520 nm) groene laser, 1000 m W (450 nm) blauwe laser. Dankzij de 20 Kpps scanners projecteert de BT-LASER2000 RGB kleurrijke, scherpe en constante beelden. 100% compatibiliteit met het ILDA-protocol voor maximale flexibiliteit. Dankzij de geïntegreerde SD-kaartlezer projecteer je eenvoudig je eigen afbeeldingen en logo's. Op de meegeleverde SD-kaart kunnen maximaal 100 mappen met elk maximaal 255 bestanden worden aangemaakt.

Laser rood,groen - 15 euro/dag/stuk

2-Way Rood/Groen laser, bevat twee scan systemen, eentje met een rode laserdiode en eentje met een groene laserdiode. Dit zorgt voor een bijzondere lasershow, met twee laserstralen die uit een enkele behuizing komen! Een erg strak effect, wat nog eens extra versterkt wordt indien er wat rook gebruikt wordt. Zo worden de laserstralen namelijk zichtbaar.

Hazer

H600 hazer 600W - 35 euro/dag/stuk

 

De Algam Lighting H600 is een 600 watt hazer die in slechts 40 seconden is opgewarmd. Hij is geschikt voor kleine tot middelgrote locaties en zorgt er met zijn gelijkmatige misproductie voor dat lichtbundels beter zichtbaar worden.

 

(Toestel word met 1 volle tank vloeistof geleverd, wanneer er meer vloeistof benodigd is kan deze tegen meerprijs beschikbaar gesteld worden).

Rookmachines

Antari Z-1200 - 25 euro/dag/stuk

 

  • Output: 18.000 cu.ft/min (509m³/min)

  • Tankinhoud: 2.5L

  • Vloeistofverbruik: 44 min./L.(100% opbrengst)

  • Verwarmer: 1200W

  • Afstandsbediening: Z-8 (meegeleverd)

  • Kabellengte: 10m

  • Aansluiting DMX: 3 Pin XLR-uitgang

  • Connector afstandsbediening: 4-pins XLR

  • Functies: Timer met interval, duur en volume, continu beslaan, handmatig aan/uit

(Toestel word met 1 volle tank vloeistof geleverd, wanneer er meer vloeistof benodigd is kan deze tegen meerprijs beschikbaar gesteld worden).

Chauvet Geyser RGB LED - 30 euro/dag/stuk

 

De Chauvet DJ Geyser RGB is een goed doordachte effectmachine, die bestaat uit een traditionele rookmachine, gecombineerd met moderne technieken en RGB LED-verlichting. Het resultaat is een apparaat die een verticale, dikke rookpluim met flinke kracht uitstoot. De ingebouwde RGB-verlichting accentueert de pluim rook, waardoor een bijna niet van echt te onderscheiden vuur-effect ontstaat. In feite imiteert de Geyser RGB een CO2-jet en flame jet. En dat gecombineerd en met veiligere rookmachine-techniek!

(Toestel word met 1 volle tank vloeistof geleverd, wanneer er meer vloeistof benodigd is kan deze tegen meerprijs beschikbaar gesteld worden).

Verticale rookmachine met leds - 20 euro/dag/stuk

Dit is een rookmachine van een nieuwe generatie die een krachtige lichtbron bevat om het indrukwekkende effect van rook en vuur nog te onderstrepen en tegelijkertijd het gebruik van een extra lichteffect unit overbodig te maken. De 3-in-1 LED's kunnen via DMX worden gecontroleerd alsook de rook.

(Toestel word met 1 volle tank vloeistof geleverd, wanneer er meer vloeistof benodigd is kan deze tegen meerprijs beschikbaar gesteld worden)

  Antari f80z rookmachine - 15 euro/dag/stuk

De antari f80z 800w is de perfecte rookmachine wanneer er rook gewenst is voor het mooi laten uitkomen van licht effecten zoals Led washes, beams enz...

de machine word bediend doormiddel van een bijgeleverde bedraade controller deze kan verlengd worden in het geval de machine wat verder weg staat of aan een truss of lichtbrug hangt.

(Toestel word met 1 volle tank vloeistof geleverd, wanneer er meer vloeistof benodigd is kan deze tegen meerprijs beschikbaar gesteld worden).

Geluid

Hieronder zijn slechts onze basis sets te zien maar alles is uiteraard mogelijk... van P.A sets  tot grote line-arrays!

Amate Audio N15 - 40 euro/dag/stuk

 

Krachtige allround luidspreker van Amate Audio

1000 W + 500 W Klasse D dubbel versterkt.

 Aansluitingen:  1x XLR-ingang / 1x XLR-link / 1x AC PowerCon®-ingang / 1x AC PowerCon®-link

Amate Audio N18W - 45 euro/dag/stuk

 

Krachtige subwoofer van Amate Audio.

2500 W Klasse D.

Rigging M6 punten.

Aansluitingen 1x XLR-ingang / 1x XLR-link / 1x AC PowerCon®-ingang / 1x AC PowerCon®-link

Alto Pro TS-115A - 30 euro/dag/stuk

De Alto Pro TS-115A V2 is een allround luidspreker, die geschikt is voor tal van toepassingen. Deze actieve luidspreker bevat vele functies en goede componenten, waaronder een 15" woofer en 1" compressie driver, die samen zorgen voor een goede geluidskwaliteit.

Deze actieve luidspreker van Alto Pro is dus breed inzetbaar, mede door zijn goede frequentiebereik. Deze reikt namelijk van 42Hz tot 20kHz, die door de dubbele versterker ook nog eens erg goed klinkt. De woofer en neodymium driver worden namelijk apart van versterking voorzien, wat efficiënter werkt en beter geluid oplevert.

Devine artis 15a 400w - 25 euro/dag/stuk

De grootste fullrange luidspreker uit de actieve Artis reeks. De Artis 15A is de ideale partner als u een compact speakersysteem met behoorlijk wat power wilt. Daarnaast is deze luidspreker eenvoudig uit te breiden door middel van 18 inch subwoofers, waardoor u eenvoudig uw luidsprekersysteem kunt upgraden. De luidspreker is onder meer voorzien van een eigen interne versterkermodule. Zo heeft hij dus alleen een stopcontact en een signaalbron nodig om te kunnen presteren. De Artis 15A is in te zetten als PA-luidspreker, topkast of vloermonitor.

(korting bij huur van 4stuks)

Microfoons

 LD Systems WS 1000 G2  proffesioneel draadloos Microfoon Systeem - 40 euro/dag/stuk

 

De verfijnde LD Systems WS 1000 G2 is een True Diversity draadloos microfoonsysteem met 96 UHF-kanalen. Het biedt een natuurlijk geluid met een groot dynamisch bereik, een hoge signaal-ruisverhouding en een lage totale harmonische vervorming 

Devine WMD-50 Duo draadloos handheld systeem - 25 euro/dag/stuk

Met de Devine WMD-50 Duo beschik je over een handig, draadloos, tweekanaals microfoonsysteem met twee handheld-microfoons en een enkele ontvanger. Ideaal voor kleinschalige optredens of presentaties. Deze kleine maar krachtige set is uitgevoerd met een tweekanaals-ontvanger waarop je het volume van de twee microfoons individueel kan aansturen. Op het LCD-display van de ontvanger is handige informatie zichtbaar, zoals de signaalsterkte, het geluidsniveau en de kanaalselectie. Verder is de ontvanger uitgevoerd met twee gebalanceerde XLR-outputs, één voor ieder microfoonsignaal. Ten slotte is er een mono-jack output aanwezig voor de gezamenlijke mix. Onder ideale omstandigheden kan je de handhelds van 20 tot 30 meter ver van de ontvanger gebruiken.

controllers 

American audio vms4.1 - 20 euro/dag/stuk

De American Audio VMS4.1 is een 4-kanaals MIDI-controller die kan worden gebruikt  met Virtual DJ software. De VMS4.1 beschikt over vier MIDILOG ™ Kanalen (compatibel met alle "MIDI Software" * of analoge ingangen - zoals cd-spelers, draaitafels, etc.), twee microfoon ingangen, gebalanceerde XLR uitgangen, een 4 In / 4 Out ingebouwde Sound Card -in, en wordt geleverd met exclusieve American Audio's "DSP D-Core" Audio Engine binnen.
De VMS4.1 is ontworpen voor performance gerichte DJ's op zoek naar een solide, alles-in-een Midi Controller om MP3-bestanden vanaf hun laptop af te spelen, plus de mogelijkheid om CD-spelers en draaitafels aan de mix toe te voegen.

(word geleverd in flightcase)

Niet gevonden wat u zocht? niet getreurd we kunnen uiteraard niet heel ons gamma online zetten...

voor andere apparatuur of pakket samenstellingen kan u ons steeds contacteren!